Skip to main content
Φυτικό Πίλινγκ – Green Peel

Fresh Up

Energy

Classic

Τι είναι το φυτικό πίλινγκ – Green Peel;

Το GREEN PEEL® είναι μία βραβευμένη, ιατρικά-ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία, με αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδείξει την επιτυχία τους παγκοσμίως. Το πολύτιμο μείγμα του GREEN PEEL® αποτελείται από 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Εδώ και 60 χρόνια το GREEN PEEL® θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:
~Σμηγματορροικά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα, δέρματα με διεσταλμένους πόρους
~Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής
~Ουλές (που προκαλούνται από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κτλ.)
~Δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση
~Ώριμα ή Φωτογηρασμένα δέρματα
~Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α)
~Χαλάρωση δέρματος στο σώμα (περιοχή της κοιλιάς, μηρών, γλουτών, χέρια κ.α)
~Ραβδώσεις (μετεφηβικές, μετά από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση βάρους)
Χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο και χωρίς οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο
απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος

Μπορεί ένα GREEN PEEL® να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι;

Ναι. Η θεραπεία GREEN PEEL® πραγματοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες, μεταξύ άλλων στη Νότια Αφρική όπου ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο. Μια θεραπεία GREEN PEEL® μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εποχή.

Κάνει το δέρμα μου να είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο;

Όχι. Μετά από μια θεραπεία με GREEN PEEL® το δέρμα είναι νεανικό και φρέσκο. Φυσικά αυτό το δέρμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Με κάθε GREEN PEEL® το δέρμα σας γίνεται ισχυρότερο, πιο σφριγηλό και ανθεκτικό. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται, βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία καθώς και η αλληλοσύνδεση των επιφανειών του δέρματος. Αυτό με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να λαμβάνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Οι ίνες του συνδετικού ιστού (κολλαγόνου και ελαστίνης) ενεργοποιούνται και αποβάλλονται οι τοξίνες.

Ποια από τις 3 μεθόδους είναι κατάλληλη για εσάς;

Μετά από συζήτηση με την <strong>αισθητικό και αναλυτική διάγνωση του δέρματός σας</strong> θα αποφασιστεί το κατάλληλο επίπεδο που θα φέρει σε εσάς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο πιο σύντομο χρόνο. Άλλωστε η ιδιαιτερότητα του GREEN PEEL® δεν συνίσταται μόνο στην <strong>απόλυτη φυσικότητα του προϊόντος</strong> αλλά και στις <strong>άμεσες θεραπευτικές του ικανότητες.</strong>

Πως εφαρμόζεται το GREEN PEEL®;

Το ειδικό μείγμα GREEN PEEL® εφαρμόζεται με ειδική μάλαξη στο δέρμα από μια καλά εκπαιδευμένη αισθητικό, χωρίς γάντια αποδεικνύοντας έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται από τη διάγνωση της αισθητικού σε σχέση με τον τύπο δέρματος, το πρόβλημα και την περιοχή.

Ποια είναι η ανταπόκριση του δέρματος;

Η ανταπόκριση του δέρματος μετά τη θεραπεία εξαρτάται από την ατομική αναπλαστική του ιδιότητα. Σε κάθε περίπτωση, η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος που θα απολεπιστεί, αποτελείται αποκλειστικά από νεκρά κύτταρα.
Το φρέσκο και νέο δέρμα ζητάει ειδική περιποίηση και προστασία για τις επόμενες ημέρες.

Για ποιους τύπους δέρματος είναι το GREEN PEEL®;

Το GREEN PEEL® είναι για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Καθώς οι αγωγές προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε δέρματος και προσφέρουν ένα άνετο, ασφαλές, γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα.